Suleymaniah, on dormir i menjar


On dormir, allotjament:

Podem recomanar dos hotels a l’entrada de la ciutat: Hotel Assos (de 3 estrelles, net i correcte, amb un bon restaurant i un “ambient una mica estrany”), nosaltres ens hi vam allotjar i regatejant es pot treure un preu decent. Just al costat a mà esquerra hi ha una altre hotel, una mica més barat i també molt correcte. Am b el tracte més amable que a l'Assos.

Els hotels que es troben al centre de la ciutat, són molt justos, no gaire nets, amb talls de llum continus, això sí, molt econòmics, com el hotel Chrakhan a l’avinguda Salem. Als voltants del bazar també hi ha uns quants hotels econòmics.

Hi ha algun hotel luxós a prop del centre, com el Sulaymaniyah Palace (el més car de la ciutat i l’Ashti Hotel. Els dos es troben molt cèntrics a l’avinguda Salem.

On i què menjar:

Al centre de la ciutat, hi ha restaurants on serveixen deliciosa cuina kurda a molt bon preu, carns estofades acompanyades de grans plats d’arròs, mongetes seques amb salsa de tomàquet, sopes, pinxos de carn...

Al llarg del carrer Salem, l’arteria principal de la ciutat, hi ha molts restaurants on menjar kebabs, paradetes al carrer de pinxos a la brasa, pizzeries, fast foods, i bona cuina àrab als restaurants dels principals hotels, tot i que l'ambient és molt més agradable i relaxat als locals petits, on podrem establir conversa amb els cambres i altres clients.

En aquesta ciutat de caire més lliberal, no tindrem gaires problemes per prendre cerveses o licors variats, ja sigui en botigues o als restaurants dels hotels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada