Gastronomia d'Azerbaijan

El menjar té certes similituds a la cuina turca, a base de pinxos de carn, sopes i verdures.
També hi ha molts llocs de kebabs on s’hi pot menjar per pocs diners. No hi falten les famoses baklaves i altres pastetes locals delicioses. El centre de Bakú està ple de restaurants amb cuina turca o local. Segons quins locals de menjar com pizzeries són tremendament cars, com ara uns 20€ per una pizza.
Als pobles el dinar o sopar es limita a petits restaurants d'hotel o cases locals on s'estigui allotjat. Moltes vegades els restaurants senzills es limiten a sopa o carn de xai. En les botigues o supermercats és freqüent trobar conserves d’origen rus.
La beguda nacional és el te negre, es prepara suau i és excel·lent, el millor que hem pres per la zona.
Encara que es tracta d’un país musulmà, no s’ha deixat del tot de banda el costum rus del vodka, també hi ha cerveses a molts locals de la capital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada